Yhdessä elämään -luento

Esimerkkejä palautteesta:

Olen vuosien varrella istunut aika monta luentoa ja seminaaria, mutta tämä oli ehdottomasti yksi tärkeimmistä sanomansa puolesta.

Saimme erittäin hyvän palautteen luennostasi. Luentoa pidettiin hyvin onnistuneena ja oikeaan saumaan iskevänä.

Kiitos hyvästä esitelmästä. Aihe on tosi tärkeä ja aina vaan ajankohtaisempi. Toivottavasti Yhdessä elämään saisi meilläkin tuulta siipiensä alle!

Kiitos koskettavasta luennosta. Ikänä emme ole kokeneet näin pysäyttävää luentoa!

Luentosi pani miettimään uusia ajatus- ja toimintatapoja. Jotenkin saimme voimia ja rohkeutta heti keskustella yhdessä monista vaikeista asioista. Tällainen toiminta saattaisi korjata paikkakunnallamme monta ongelmaa. Jaksamista arvokkaaseen työhön!

Kiitos vierailustasi koulullamme. Vanhempana ja ei-opettajana pystyit sanomaan monta asiaa, joista opettajan sanomana oltaisiin jo käräjillä.

Jatkoimme luokassa aiheen tiimoilta ja suunnittelimme jo yhteistä toimintaa koko luokan vanhempien, lasten ja opettajan kesken. Koimme ihan uudella tavalla, että meidän tulisi opetella tuntemaan toisemme paremmin. Itse äitinä ja opettajana tulee katsottua näitä juttuja usein kahdelta eri puolelta ja sain luennostasi lisää näköaloja kumpaankin puoleen itsessäni.

Olen saanut osallistujilta paljon kiitoksia luennostasi. Ajatuksia herätti valtavasti. Minne olemme unohtaneet maalaisjärjen ja ihmisyyden?

Olen paljon ajatellut luentoasi, se teki minuun suuren vaikutuksen. Minun on vaikea saada asiaa mielestäni. Toivottavasti joku taho paikkakunnallamme ottaisi vastuun asian jatkotyöstämisestä.

Tuona iltana, koulun auditoriossa luentoasi kuunnellessa, tuntui siltä, että sain konkreettista apua. Kiitos, että jaksat kiertää maatamme ja tehdä arvokasta työtäsi tavallisten ihmisten ja apua tarvitsevien keskuudessa.

Oli tosi mielenkiintoinen luento. Onkohan millään luennolla ollut niin hiiskumattoman hiljaista! Luulen, että siellä kuunneltiin, mutta myös ajateltiin paljon. Olemmehan kaikki jollain lailla kasvattajia, jos ei lasten niin ainakin itsemme kasvattajia.

SE ÄITI istui tänään siellä – tällä kertaa ja kerrankin oikeassa paikassa, niin totta oli moni asia jonka otit esille. Aivan kuin olisit puhunut minun elämästäni! Luulen, että sain luennostasi voimaa hakea apua! Terveisin se punapuseroinen äiti etupenkissä – äiti joka ei ole osannut näitä asioita.

Anne, olet huutavan ääni korvessa ja se on paljon se!